Contact: 0751801647

Retur produse

Informatii retur

RETUR PRODUSE – se face IN MAXIM 14 ZILE DE LA RECEPTIONAREA COLETULUI

Costul de returnare al coletului este suportat de catre client.

Produsele comandate pe www.beglam.ro pot fi returnate indiferent de motiv in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Conform O.G.  34/2014 consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor cu exceptia articolelor de lenjerie intima si costumelor de baie.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data receptionarii produselor, in contul bancar.

Produsul trebuie sa indeplinesca urmatoarele criterii pentru a fi schimbat:

  • sa prezinte eticheta de identificare nedegradata (eticheta nu trebuie sa fie taiata, rupta sau cu scrisul decolorat). In cazul in care produsul nu are eticheta atasata produsul nu se poate returna deoarece se considera ca produsul a fost utilizat.
  • sa prezinte accesoriile trimise initial;
  • sa nu prezinte semne de deteriorare ,rupturi, miros de parfum sau transpiratie, urme de roll-on sau urme de purtare
  • sa nu fie fortat la proba, cu descusaturi sau alte deteriorari
  • sa nu fi fost spalat si sa aibe miros de detergent
  • articolele de lenjerie intima si costumele de baie NU se pot returna din motive de igiena

Produsele returnate se trimit la adresa ANILA LUXURY SRL, str. Ion Creanga, nr. 3A, parter, ap.4, Sat Valea Lupului, Jud. Iasi. Returul se poate efectua prin orice firma de Curierat (DPD, Fan Courier, Cargus, etc.)

Nu acceptam colete retur cu sistem ramburs ( bani la schimb prin curier).

Pentru a returna un produs va rugam sa completati formularul de retur. IN CONTUL BANCAR TRECUT IN FORMULAR, SE VOR VIRA BANII.

***In cazul in care produsul trimis de noi prezinta un anumit defect, aveti obligatia sa ne anuntati telefonic in termen de 24 ore. Vom inlocui produsul in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul nu se mai afla pe stoc iar dvs nu doriti un alt produs in schimbul celui deteriorat, va vom restitui contravaloarea comenzii dvs. in termen de maxim 14 zile. Taxa de transport va fi suportata de noi. In cazul in care nu se respecta aceasta conditie, returul nu va fi acceptat, urmand sa se intoarca la dvs.***

Formular retur