Contact: 0751801647

Termeni si conditii

 

Magazinul online www.beglam.ro este proprietatea firmei ANILA LUXURY S.R.L, societate comerciala legal infiintata conform legilor romane, cu sediul in localitatea Valea Lupului, str. Ion Creanga, nr. 3A, parter, ap. 4, camera 1, Jud. Iasi, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J22/378/06.02.2020, CUI 42219791, capital social 200 lei, avand contul bancar nr. RO78BTRLRONCRT0540112101 deschis la Banca Transilvania – Iasi, adresa de e-mail: contact@beglam.ro

Beglam.ro comercializeaza haine de dama prin comenzi online si telefonice. Toate informatiile puse la dispozitie de catre Beglam.ro au rolul de a prezenta clientului cat mai bine produsele si datele necesare efectuarii comenzilor.

Accesarea, navigarea, deschiderea unui cont si efectuarea unei comenzi pe site-ul Beglam.ro, reprezinta acceptarea cumparatorului a tuturor termenilor si conditiilor, asa cum sunt prezentati in continuare. Ne rezervam dreptul sa modificam aceste prevederi partial sau integral fara nicio notificare prealabila.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut (text, descrieri, denumiri, imagini, video, elemente de grafica web si alte date) al magazinului online www.beglam.ro, este proprietatea intelectuala a Beglam.ro si a furrnizorilor nostri. Denumirea site-ului sau oricare din elementele enumerate mai sus, nu se pot folosi sau modifica fara acordul scris al proprietarului.

Conciliere interna

In cazul in care exista probleme sau nemultumiri referitoare la o comanda, acestea pot fi rezolvate prin conciliere directa gratuita. Va rugam sa o contactati pe Dna. Alina Grigorovici pe adresa de e-mail contact@beglam.ro si ea va incerca sa solutioneze cererea cat mai repede posibil. Va asiguram ca vom raspunde la toate cererile si reclamatiile adresate.

Produsele

Produsele comercializate de Beglam.ro sunt produse noi, fabricate in Romania, care sunt livrate cu factura fiscala in limita stocului disponibil.

Imaginile publicate sunt fotografii reale insa acestea nu pot reda toate caracteristicile articolului real (produsele livrate pot avea mici diferente privitoare la culoare sau aspect). Totodata, pot interveni diferente de 2-3 cm in masurile articolelor aflate pe site. Preturile afisate nu include taxa de transport.

Plasarea comenzii

Comenzile se pot plasa utilizand cosul de cumparaturi virtual, prin e-mail sau telefonic la numarul . Comenzile telefonice pot fi preluate de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 – 17:00 si sambata in intervalul orar 09:00 – 13:00.

Modalitati de plata

Plata poate fi facuta ramburs (platesti la curier cand preiei coletul) sau electronic, cu cardul bancar. Cardurile acceptate sunt cele MasterCard si Visa. Garantam siguranta platilor cu cardul prin Mobilpay.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin intermediul firmelor de curierat rapid in 24-48 ore lucratoare, gratuit pe teritoriul Romaniei.  Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. Daca nu avem produsul pe stoc, ne rezervam dreptul de a nu onora comanda.

Returnarea si schimbul produselor

Produsele se pot returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Conform O.G.  34/2014 consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor cu exceptia articolelor de lenjerie intima si costumelor de baie. Coletele cu produse returnate in cea de-a 15-a zi dupa primire vor fi refuzate. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data receptionarii produselor, in contul bancar.

Produsul trebuie sa indeplinesca urmatoarele criterii pentru a fi schimbat:

- sa prezinte eticheta de identificare nedegradata (eticheta nu trebuie taiata, rupta sau cu scrisul decolorat). In cazul in care produsul nu are eticheta atasata produsul nu se poate returna deoarce se considera ca produsul a fost utilizat.

- sa prezinte accesoriile trimise initial;

- sa nu prezinte semne de deteriorare ,rupturi, miros de parfum sau transpiratie, urme de roll-on sau urme de purtare

- sa nu fie fortat la proba cu descusaturi sau alte deteriorari

- sa nu fi fost spalat si sa aibe miros de detergent

- articolele de lenjerie intima si costumele de baie NU se pot returna din motive de igiena

Garantia produselor

Anila Luxury S.R.L. ofera garantie de 30 de zile calendaristice, conform OG34/2014, aceasta incepand din momentul in care comanda ajunge la client. Garantia NU nu se aplica daca produsul prezinta modificari, urme de purtare si uzura precum si daca nu are eticheta originala. Pentru a face dovada achizitionarii articolul trebuie sa fie insotit de factura.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare si nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului, acestea fiind in conformitate cu prevederile OG21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare si legea 449/2003