Contact: 0751801647

Despre noi

Din pasiune si dragoste pentru haine am creat BeGlam, este un proiect de suflet în care am investit multă dragoste și care ne dă energie și bucurie.

Principalul nostru obiectiv a fost sa oferim clientelor articole vestimentare de inalta calitate si de aceea toate produsele noastre sunt fabricate in Romania. Furnizorii nostri confectioneaza fiecare articol cu atentie si meticulozitate in fabrici romanesti din diverse zone ale tarii.

Ne axam pe rochii de ocazie cat mai unice si sofisticate, tinute elegante, haine office, dar oferim si alte tipuri de articole vestimentare. Toate produsele sunt prezentate cu poze reale si detalii cat mai clare pentru a intelege cat mai bine daca se potrivesc stilului dumneavoastra.

Beglam este un magazin exclusiv online deoarece consideram ca timpul este cel mai pretios lucru iar online totul este mai simplu si mai rapid.

Fiecare femeie este frumoasă doar trebuie să știm cum să ne punem în valoare frumusețea. Eleganța este principala ”unealtă”  pe care o putem folosi pentru a ne simți și a fi mai frumoase. 
 
Fii frumoasă, fii atrăgătoare cu BeGlam!